rel="image_src" />

martes, 17 de enero de 2017

Diversia i el conte de Flop

La diversitat a l'escola mitjançant els contes


 L'ajuntament de València junt a LAMBDA ens ha oferit un contacontes al qual s'han treballat continguts transversals i competències bàsiques claus per a ensenyar a conviure i respectar a totes les persones de la nostra societat. Com ja sabem, la nostra societat és canviant, flexible i dinàmica. Les famílies de hui dia poden ser de més de 100 formes diferents, però sempre tenim un denominador comú que és la igualtat de drets de totes les persones sigam com sigam. És per això la importància del treball a les aules dels nostres xiquets per a formar persones íntegres, amb la seua pròpia personalitat, pensament i criteri propi. Persones que puguen decidir i triar el seu propi camí cap al seu desenvolupament personali  social.
Paraules tan senzilles, però a la vegada tan importants com cal voler-se a un mateix per a voler als demés, cal cuidar-se per dins i per fora, cal respectar-te a tu mateixa i ser tu mateix per a respectar als demés, que tots tenim els mateixos drets i obligacions, qeu no hi ha cap persona per damunt d'un altra per raons de cultura, gènere, sexualitat, característiques físiques,...
Des de la nostra escola i amb ajuda d'associacions i altres com l'Ajuntament intentem donar una educació integradora, global i respectuosa.
Així doncs per a acabar donar les gràcies a aquests dos per un contacontes tan divertit, ben planificat i fet amb tanta estima.
                                                  
                                                                  Moltes gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario