rel="image_src" />

lunes, 17 de octubre de 2016

Estrenem el blog amb un taller d'emocions a la tardor.

"Viu les emocions"

Hui 17 d'octubre han vingut des de l'Ajuntament a fer-nos un taller sobre les emocions que tindrà lloc al llarg del trimestre. Aquesta primera sessió hem fet uns jocs de reconeixement d'emocions bàsiques i d'expressió de les mateixes d'una forma lúdica i adaptada al nivell maduratiu dels nostres xiquets.
Han treballat emocions com ara l'alegria, tristesa, ràbia, calma, fàstic, sorpresa i tranquilitat. I hem pogut analitzar dins de les activitats el què anàvem sentint i explorant dins de les nostres emocions.
Per altra banda, hem treballat l'estratègia de la tortuga Tomasa com a forma de tranquilitzar-se davant d'una emoció que ens desborda i poder actuar d'una forma més controlada.
I per últim, hem visionat el conte del "Monstre dels colors" per a poder acabar de reflectir allò que hem parlat abans a les altres activitats.
La veritat és que duguem uns cursos treballant les emocions mitjançant diferents metodologies, activitats i mètodes i és de veres que estan experimentant millores a l'hora d'actuar, de ficar-se al lloc dels altres i de comprendre's a ell o a ellla mateixa.
Al llarg d'aquest curs continuarem treballant aquesta temàtica fent força a la pròpia persona i al respecte de l'altre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario